top of page

Dit ben ik

Pragmatisch, nieuwsgierig, energiek, snelle schakelaar, enthousiast, serieus met een vleugje humor 

mutluluk_sekeri_kb1.jpg

Wist je dat mijn opa een van de allereerste reclamebureau's in Nederland had? Daar móet ik het van hebben, want eigenlijk was ik een Beta meisje. Maar al gauw kwam ik erachter dat communicatie mij veel gelukkiger maakte dan informatica en bouwkunde. Zo ben ik dan ook na een HTS poging in het communicatievak gerold.

Geluk 
Via de Retailorganisatie achter Super en Cirkel (kent u ze nog ;-), heb ik mijn geluk voortgezet bij EMI Music waar ik een afdeling oprichtte die zich bezig hield met gebruik van muziek in reclame. De reis ging verder bij DA waar ik betrokken was bij de lancering van een toen nog uniek consumentenmagazine. Via DA kwam ik in contact met reclamebureau Graphic, waar ik me in 20 jaar verder ontwikkelde tot een allround marketing-communicatie specialist.

Beta

Met mijn pragmatische aanpak (komt dat Beta meisje toch de hoek om kijken) heb ik het ene na het andere mooie project succesvol mogen coördineren…. En toen was de tijd rijp om met alle opgedane kennis en ervaring verder te gaan als zelfstandige, waarvan akte!

bottom of page